Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggen



bloglovin

GodMorgon

Skrivet: 2009-11-26 Klockan: 12:46:08
bloglovin


Hellu bloggen! Sitter här nyduschad och äter frukost. Kom hem 3 inatt från Elmia. Vi fixade våran monter! Det kommer bli nice hihi:D Men nu måste jag skynda mig, fixa mig och dra till skolan! Sen blir det DREAMHAAAACK:DDD

but she still kills the dance.

Skrivet: 2009-11-25 Klockan: 20:01:28
bloglovin

 

Hallå däär! En ledig dag var det idag ja, faktiskt inget pluggande. Har städat, det var såå behövligt. Sen kom Mikkan och vi blir hämtade om ett tag så ska vi åka till Elmia, och fixa inför Dreamhack som börjar imorgon! Ska nog ta med min kamera, så får ni se lite.. Coolt att vara där innan alla nörds kommer haha. :DDDD

Aja. Time to go. puss

Hairfashion

Skrivet: 2009-11-24 Klockan: 20:45:09
bloglovin

Old pics. men iaf.

Dagen började i skolan med projektarbetet. Fy. Jag sura ihop, men nu e jag glad igen. Fick även bekräftat av våra kära lärare att jag blev godkänd igår. Pjuh. Va ju precis där 50 procent.......51 till och med!

Ja, sen fick jag för mig att jag skulle klippa mig, så jag och syrran gjorde stan och leta efter en nice frisör. Vi hitta en sjuuuukt bra. Hairfashion! Ska lätt gå dit varje gång. Fasiken så bra, jag är kräsen med frisörer och alltid rädd att dom ska göra fel! Himla tur man har när man är ny i stan och allt. :)

Sen blev det att åka hem lite, och sen till Cassandra! Vi pluggade vidare lite, och sen hamna vi framför youtube och kollade på dreamhack klippt. så jävla kul haha! Stackars lilla cassandra, ville nog mest bli av med oss :D Aja, nu ska jag äta lite och sen blir det gibb gibb gibb! Puss!

 

Dance in the dark

Skrivet: 2009-11-23 Klockan: 15:23:10
bloglovin

Älskar låten från Lady Gagas nya skiva. bäääst!

 

Nåt inte lika bra. Min tenta gick crap. Det var en wierd tenta på datorn. Kryssfrågor, och om man klickat i t.ex 4 av 5 rätt av kanske 8 rutor, fick man fel för att man missat än. Va e det för skit liksom? I alla fall. 50 procent skulle man ha, och precis det fick jag. På pricken. TUR! Jag har i alla fall snygga inlämningar, det är bra:>

 

Aja. nu blir det pracc, måste spela för DH. Torsdag äre som gäller! Nöörda.

Emma Watson

Skrivet: 2009-11-23 Klockan: 12:40:27
bloglovin

 

Emma Watson för vogue italia.

Gosh va fiin!

Tentaplugg!

Skrivet: 2009-11-22 Klockan: 12:10:58
bloglovin

 

Halloooo!

Jag är lite off, way too much att göra med skolan. Men snart lugnar det ner sig, i hope.... Imorgon är det tenta, min första. Massor att plugga, men det är nog bara att tänka lite så fixar man det. Det handlar om grafisk design, det ska jag väl klara av;D

Jaja. Back to studyyy. Hörs Puss!

Adobe illustrator

Skrivet: 2009-11-19 Klockan: 20:00:26
bloglovin


Tänkte lägga upp lite bilder jag gjort senaste dagarna. Det är skoluppgifter till tidningen vi gör. Hihi :) Inte övergjorda och jättenoga, för bilderna ska bara vara små i tidningen ;)

Bad Day

Skrivet: 2009-11-17 Klockan: 21:03:39
bloglovin

Nej, jag har inte haft en bad day. men låten heter ju så ;) Har varit ledig idag. Pluggat och varit duktig..  Har tenta på måndag. JIPPI. not! Men nu måste jag fortsätta med pluggandet, hööööres. Puss!

Mupp?

Skrivet: 2009-11-16 Klockan: 17:39:22
bloglovin

 

haha! Jag har inge bilder att visa så jag lägger in några gamla muppbilder:D Sjukt seriös och allt sånt!

 

Idag har jag varit i skolan hela dagen. Kom faktiskt hem precis. Bloggen hamnar efter för jag är så trött av allt skolarbete. Det är så himla mycket. Tidning som ska bli klar för tryck, tentor, romaner som ska läsas och ja. Allt på en gång är det! Menmen. Det ska väl ordna sig det med. Efter det får man ju ett härligt jullov och sen går vårterminen snabbt och det blir sommar ;) Nerå, först en viiiiit jul?!?!?! Hoppaaaaaas! SNÖ ♥ älskar snö. Alltid gjort. Har alltid varit en vintermänniska, även om sommaren är ganska bra den med :) Mest för man kan ha så sköna kläder hahah!

Aja. Känner att jag bara yrar nu, som vanligt och nu blir det plugg!

ciao!

illustrator

Skrivet: 2009-11-15 Klockan: 20:04:24
bloglovin

Min syster i illustrator ;)

Lady Gaga Bad Romance Video

Skrivet: 2009-11-13 Klockan: 13:18:18
bloglovin

Ingen har väl missat hur mycket jag tycker om Lady Gaga haha! Hennes nya video alltså. Shit. Har lyssnat en miljon gånger på låten, och nu videon. Den är underbar :D Så jävla snygg, och sådär naturlig har vi väl aldrig sett henne som i vissa scener ;) Kolla på den lite längre ner!

 

 

Must haves! HM ♥

Skrivet: 2009-11-10 Klockan: 23:55:06
bloglovin

Must haves! Speciellt den första. Så himla jaaag. gimmie gimmie gimmie. Jag hamna inne på hm.com för ett av presentkorten jag fick av världens bästa pojkvän var där, för att jag ska köpa en ny pyjamas. Fasiken så mycket snyggt. Imorrn blir det Hm. Oh yes !♥

i love my brills

Skrivet: 2009-11-09 Klockan: 21:13:14
bloglovin


Mihi. Mina brills. I love them.

Måste färga håret med. Oh. Så segt!

Måste plugga med! Orka. Illustrator är inte min vän idag.

Ah. värt inlägg.
CIaO!

illustrator

Skrivet: 2009-11-08 Klockan: 18:01:32
bloglovin

Det här är min kära klasskompis Cassandra!
Jag har illustrerat henne till vårat projekt i skolan:D Ska fortsätta med oss andra i gruppen så ni lär få se en del illustrator den här veckan ;)

Bilden är inte gjord så avancerad för att i tidningen ska bilden bara vara liiiiten :] Så ingen behöver whina på mina skuggningar och sådär ,det kommer ändå inte synas sen..

Tjugoett år gammal

Skrivet: 2009-11-06 Klockan: 13:49:54
bloglovin

Ja idag fyller jag ååår! tjugo ett år gammal. Helt galet. Hade nå damm i ansiktet imorse, börjar nog bli gammal=( hihi. Igår kom Nettan hit, och idag kommer mikkan och corinne. Ska bootcampa hela helgen. Ja, glamouröst som fäään. Not. Men jag är lite datanörd så :)
Jaja, hoppas ni får en bra dag idag på min födelsedag. PUSS!

Friendship

Skrivet: 2009-11-03 Klockan: 21:12:29
bloglovin

mirakelbarn @ bilddagboken.se

Ni bara måste kolla in den här tjejen om ni har bilddagboken. Underbara bilder!!

Tisdag.

Skrivet: 2009-11-03 Klockan: 18:06:36
bloglovin

Har lite bildbrist. Eller aa, jag har ju massa bilder men det mesta har ni sett. Får fixa. Dagen har ägnats åt skolarbete och en sväng till A6. En väldigt kort sådan, Robin skulle hämta en bok och jag köpte hårfärg. Dags för lite red color. Hmm. ni kanske vill se lite av min skoluppgift? Här är i alla fall mitt omslag till DV. Uppgiften var att re-designa eller helt designa om  ett tidningsomslag som man tyckte var fult haha =D  Sååå, this is it! Good or bad?

 

Den tappa lite av sina starka färger när jag printa men men:>

Band of horses

Skrivet: 2009-11-02 Klockan: 11:18:31
bloglovin

Band of horses - The funeral

 

Just nu spelar jag den här! Hörde den i en klädaffär häromdagen och kände för att lyssna på den, det var längesen. Love it!

My lovers

Skrivet: 2009-11-01 Klockan: 15:53:55
bloglovin

Hästar ♥

 

Tog en sväng förbi stallet nu när jag är hemma! Svårt att att ta kort i det här dagsljuset och motljus hela tiden, men i alla fall. Dom är ju så söta ♥


They don't really care about us

Skrivet: 2009-11-01 Klockan: 10:09:50
bloglovin

Fan va bra filmen va igår. Gillar man Michael Jackson måste man bara se filmen! Fick rysningar till den här:D Showen hade varit så mäktig!

Arkiv