Om Sanzil.se


Välkommen till Sanzil.se. En blogg skriven av mig Sanna, men också av min syster Sofie, även kallad Snowzen. En blogg med en väldans massa bilder, det blir ju så himla mycket roligare så! Gillar ni kläder, smink, naglar och ja, allt det där, så gillar ni nog den här bloggen!

Sök i bloggen



bloglovin

Nöörd.

Skrivet: 2010-02-28 Klockan: 19:52:10
bloglovin
Helluu! Jag nööördar som tusan!! har fått syrran att börja spela lotro med mig :D
Har gjort en ny  char, en jättesöt liten hobbit :D

Gullig hon e vaaa :D




Den är inte lika söt:D

Vakna med the voice

Skrivet: 2010-02-27 Klockan: 12:11:07
bloglovin




Hahaha alltså. Deras rapaattacker är bäst:D

pictures pictures and more pictures

Skrivet: 2010-02-26 Klockan: 20:54:25
bloglovin


Måste formatera datorn. Suck. Det tar sån tid och är så himla tråkigt. Så har sparat över lite bilder. Massaaa sommarbilder. Den får gärna komma nu!

Spring

Skrivet: 2010-02-26 Klockan: 11:38:50
bloglovin

LOOKBOOK.nu:


Love the outfit! Simple men skön. Lite vår hade inte varit fel. Shit vilka vårkänslor man fick häromdagen när solen lyste massor! Och idag är det plusgrader och blött. Jag avskyr slask och man är rädd för att halka på isfläckar som blir så fort det blir lite kallt igen. Livsfarligt äre.

Idag ska jag laga lasagne. Det kan man ju fråga sig hur det ska bli, men det blir nog bra. ;)


Hörs later. Puss!

Spring

Skrivet: 2010-02-26 Klockan: 11:38:48
bloglovin

LOOKBOOK.nu:

 

Love the outfit! Simple men skön. Lite vår hade inte varit fel. Shit vilka vårkänslor man fick häromdagen när solen lyste massor! Och idag är det plusgrader och blött. Jag avskyr slask och man är rädd för att halka på isfläckar som blir så fort det blir lite kallt igen. Livsfarligt äre.

Idag ska jag laga lasagne. Det kan man ju fråga sig hur det ska bli, men det blir nog bra. ;)

 

Hörs later. Puss!

Examination

Skrivet: 2010-02-24 Klockan: 20:39:02
bloglovin

Jag är typ sjuk. Det suger och passar sig verkligen inte just nu! Dagen har ägnats åt examinationsuppgiften i gränssnittsdesign och det blev faktiskt sjukt bra. Hoppas på höga betyg där nu haha. Skolan går ju före allt annat så idag hamna bloggen lite utanför. Så blir det ibland! Vi hörs imorgon hörrni! Puss!!

Bloggsvar

Skrivet: 2010-02-23 Klockan: 20:08:10
bloglovin
Om ni kikar längst ner i menyn så har jag lagt in en ruta som heter Bloggsvar. Där kan ni ställa frågor som jag svarar på, istället för en frågestund liksom=) Så undrar ni något kan ni skriva där :D

Halens

Skrivet: 2010-02-23 Klockan: 19:50:01
bloglovin
Fick syn på dom här. Brukar aldrig kolla på kläder från halens, men det var nåt jag gilla med blusarna. 
Sjukt härliga!

Cafe world

Skrivet: 2010-02-23 Klockan: 18:54:29
bloglovin

Oooold pic.

 

Hej bloggeeen! Hoppas ni mår bra. Jag sitter och ser på OS, ovanligt haha. Och samtidigt spelar jag cafe world på facebook. Jag har avskytt facebook spelen, typ farmville och allt vfan det heter. Men aa, syrran har gjort såna spel på min för att få grannar hahaha. Det komemr jag då ALDRIG börja spela . Så himla drygt spel:D Iaf. När jag va hemma på jullovet och inte hade annat än mammas laptop att sitta på, så började jag spela petville, HAHA. Har en söt liten kanin jag tar hand om, och sist jag va hemma fick mamma mig att börja spela cafe world. Först fungerade det verkligen inte, för jag hade blockerat allt med dom där spelen haha. Men nu e jag lite fast. Mamma kan skriva på chatten, sanna skicka lite av det blabla. Igår hade hon gjort en facebook i mormors namn för att skicka saker HAHAH. Mamma ♥ Lilla nörd.

Spelar ni facebook spel? Eller andra spel?

On and On

Skrivet: 2010-02-22 Klockan: 20:10:50
bloglovin

 

Tjohoooo!

Måndag. Första dagen efter lovet. Satt och fixa en enkel hemsida i skolan så nu har jag lärt Cassandra xhtml haha. Skönt med lätt start, nu blir det värre i skolan. flash hemsida och applikationer till hemsidor. Blahablaha. Men det är det här jag vill lära mig så det är ju bra! Annars då. Mer snööö!! Det räcker faktiskt. Det är galet mycket, och svinkallt! Bussarna blir sena och allting bara kaosaar. Bättre att vara inne just nu faktiskt. Se på OS och så haha. Det ska jag göra nu, och dricka te. Mjaau!

Early

Skrivet: 2010-02-22 Klockan: 09:52:42
bloglovin

Jag är uppe tidigt idag. Alltså. jag gick upp 8, och jag börjar skolan 13. Jag vaknade egentligen redan klockan 5 imorse:S Men när jag gick upp hann jag i alla fall se sista minutrarna av Sverige - Finland. Fan va bra med 3-0! Trodde jag då inte faktiskt. Nu ska jag äta frukost för det har jag inte gjort än. Bara druckit te. Hörs sen! Puss!

Soool

Skrivet: 2010-02-21 Klockan: 19:46:59
bloglovin

Alltså. Jag kan inte låta bli att kolla på sommarkläder. Helt underbara. Den här outfiten hade varit så himla chill!!

Cassandras födelsedag

Skrivet: 2010-02-21 Klockan: 14:00:07
bloglovin

 

Firade Cassandra igår. Barnkalas blev det, bestämt av Leopold. Han hade avsiktligt stavat fel på paketet och bestämt att det var 10 år hon fyllde, inte 20. Haha! Det blev tårta som jag baka, och kladdkaka som Daniel hade med sig. Sen körde vi sanning eller konsekvens. Haaaaaatar pinsamma lekar. Jag är för blyg och pryd för det hahaha.  Men det var roligt i alla fall!

Skriver lite senare. Pusss:D

Kkkinda busyy

Skrivet: 2010-02-20 Klockan: 14:34:00
bloglovin

Bild från LadyGagas musikvideo till Telephone.

 

Snöovädret förstör. Antonia kommer inte ifrån Tidaholm och Cassandra är fast i Nässjö. Undrar hur kvällen ska sluta haha. Hoppas trafiken kommer igååång.

Spring outfit

Skrivet: 2010-02-19 Klockan: 19:53:17
bloglovin

Friday

Skrivet: 2010-02-19 Klockan: 12:06:20
bloglovin


Det var det lovet ja. Redan fredag. Veckan gick hur fort som helst! Men så äre ju alltid. Idag ska jag och Robin åka till A6 och kika lite. Behöver nånting att göra! Men vi hörs senare! Puss!

Bikbok stylebook

Skrivet: 2010-02-18 Klockan: 21:50:00
bloglovin

Bikbok.com

 

Jag är totally in love lalala. Det är så snyggt, det är så jag.
Dock inte riktigt magtröjorna. Det är inte min grej, men snyggt på dom :D

Färger

Skrivet: 2010-02-17 Klockan: 22:43:04
bloglovin
Skrivet av: Maja

Hallåjsan! Har följt din blogg ett tag nu och är väldigt fascinerad över ditt hår. Det är sååå fint! :) Det är nästan så att jag själv funderat ett par gånger på att fixa håret i någon tuff röd färg. Dock undrar jag om det inte är svårt att välja färg på kläderna och få det att matcha med håret? Många har ju sagt att man t.ex. absolut inte kan ha rött och rosa. Om du förstår? :) Men du kanske är en sån där modig typ och struntar i om det passar ihop eller ej? ;)

Tyvärr har jag ingen blogg men hoppas du vill svara ändå :)

Keep up the good work!

/Maja




först, TACK :)
Alltså. Jag tar på mig det som jag gillar. Mer än gärna färger. Jag som är fräknig och rödlätt passar i "höstiga" färger som dom här:

Ibland orkar man ju inte bry sig i sånt där, ser det snyggt ut så äre ju bara att go for it. Jag tycker absolut att jag kan ha rosa kläder till mitt röda hår, men det finnns ju olika nyanser av allt. Alla kan inte ha allt, alla passar i olika plagg och färger, men jag älskar att ha på mig udda klädesplagg som sticker ut. Vissa dagar känner jag inte alls för att gå i färgglada kläder och då äre ju bara att piffa till med accessoarer och det blir genast roligare, så gillar du svart, kör med lite accessoarer:D
Hoppas svaret var någorlunda bra. KÖR PÅ DET DU GILLAR!!




Vilken årstid är ni??
Färgkarta:

Vintern

Hud: De kan ha vit hy med eller utan en rosa underton, beige eller olivfärgad. En olivfärgad hy ser ju gyllene ut, men de vintrar som har sån hudfärg passar ändå bäst i de kalla vinterfärgerna. Det största kännetecknet är att huden har en sval, blå underton. Ibland fräknar.

Hår: De har mörkbrunt, mellanbrunt, blåsvart, vitt, salt-och-peppar eller silvergrått hår. Vintern är den årstid som oftast blir gråhårig i förtid, men då får en väldigt vacker grå färg.

Ögon: Svartbruna, mörkbruna, hasselbruna, gråblå, blå, grågröna eller gröna.






Våren

Hud: Den är elfenbensvit med eller utan fräknar, persikofärgad, rödlätt eller gyllenbeige. Den kan ha rosa kinder och därför kan man lätt förväxla det och tro att man är sommar. Men precis som hösten så har vårens hud en gyllene underton så det är det man bör titta efter.

Hår: Linblont, gyllenblont, rödblont, rött, gyllenbrunt, kastanjebrunt eller gulgrått. Inga asktoner. Vårens gråa hår är inte så jättesmickrande så därför bör man färga det i sin ungdomsfärg när man blir gammal.

Ögon: Blå som kan se grå ut på avstånd, klarblå, klargröna, akvamarin, ljust blå med turkos ton eller ljusbruna.






Sommaren

Hud: Huden har en sval, blå underton och den kan vara rosa eller blek beige med eller utan kindfärg. Kan ha fräknar.

Hår: Håret kan vara ljusbrunt till mörkbrunt, cendré, ljusblont, askblont eller blågrått.

Ögon: Blå, ljusblå, gråblå, grå, grågröna, akvamarin, hasselbruna eller mörkare bruna.





bilder härifrån: carolthompsonbeautysecrets.com
text från: http://home.swipnet.se/anemon/farganalys.html



Btw. dagens blogg är igång igen för nu är jag hemma :] Ni anmäler i genom att trycka på texten uppe i headern, och baaara där. :)

Fettisdagen

Skrivet: 2010-02-16 Klockan: 21:22:00
bloglovin


halllååå! Semlornas dag idag. Har ni ätit någon? Jag och mamma har varit iväg och fixat lite nödvändiga saker som kan va bra o ha idag. Sen letade vi på hundra ställen efter wienersemlor men helt omöjligt att hitta några! =( Blev en vanlig i allla fall och den va god den med:D Nu sitter jag och ser på OS. Har faktiskt sett mycket på det, tycker det är kul! Imorgon ska jag åka hem till jönköping igen så då ska jag blogga flitigare. Hörs då! Puss!

Redhead

Skrivet: 2010-02-15 Klockan: 17:25:50
bloglovin
LOOKBOOK.nu:
LOOKBOOK.nu:
LOOKBOOK.nu: LOOKBOOK.nu:

Den här tjejen är faaabulous!! Klicka på bilderna så hamnar ni på hennes lookbook. gah. love the hair!

Valentines day

Skrivet: 2010-02-14 Klockan: 16:20:02
bloglovin


lookbook.nu

Hey you! Happy valentines day:) Överskattad dag med alla presenter, rosor blabla.... Det har liksom blivit, att är man singel hatar man den här dagen. Men vadå, man har andra runtomkring sig. Man ska ha ♥hjäärtans dagar ofta. Säga till dem nära runtomkring hur mycket dom betyder för en. Det behöver inte vara med dyra saker, utan gör nånting för dom istället. Bjud din mamma på mat? Det blir min mamma gladast för i alla fall.
Nu ska jag äta mat med mamma och syster!
Hoppas ni får en bra alla ♥ dag med era näraaa :)

the hat

Skrivet: 2010-02-13 Klockan: 15:56:01
bloglovin

Alltså. När väskan försvann så var hatten det första jag tänkte på. Jag har ärvt den och skulle aldrig få en likadan tillbaka. Jag älskar den. Nu har jag fått tillbaka allt i alla fall och jag e sååååå glad för de ♥


psssst. dagens blogg måste jag byta ut när jag kommer hem, men jag är ju som ni förstår inte hemma nu. men fortsätta anmäla er ♥

JAAAAAAAAAAAAAAAA

Skrivet: 2010-02-13 Klockan: 10:29:34
bloglovin
DEN FINNS JAG FÅR DEN OM 2 TIMMAR. åååååååååååååååååååååååh utgång som fan ikväll!!!

Väskan var är duuuuuu?!

Skrivet: 2010-02-12 Klockan: 19:32:06
bloglovin
Jag skulle varit hos nathalie nu och festat. Men jag sitter här, och ser knappt vad jag ser mig. Mina glasögon är någon annanstans. Jag vet inte var. För att ta det hela kort, jag fick med mig fel väska hem. En likadan, men när jag öppna den fanns inte mina saker där i. mina kära kläder, allt smink, min finaste farfarshatt, ja allt. Hoppas få tag i den imorgon. Annars dör jag. Vi hörs imorrn.

Godnatt

Skrivet: 2010-02-11 Klockan: 23:07:48
bloglovin

 

Tänkte bara skriva godnatt. Imorgon åker jag hem till Norrköping, men skriver väl nånting innan, annars när jag kommit dit. Ni är bäst ♥

 

Longing

Skrivet: 2010-02-11 Klockan: 17:04:42
bloglovin

Vakna nu . Sov direkt när ja kom hem idag med. Vet inte vad det är med mig. Vill inte bli sjuk! Längtar till imorgon, då åker ja hem till Norrköping ♥
Nu måste jag fixa nåt att äta, vi hörs sen! Pusss!

Flower

Skrivet: 2010-02-10 Klockan: 19:41:13
bloglovin


Din sko. 299 tror ja det va. Så himla fina, men tvekar på om dom e sköna. Är dom det ska jag ha dom i vår:D

I feel awake when I'm asleep

Skrivet: 2010-02-10 Klockan: 17:09:13
bloglovin


Vaknade nu . Sov några timmar efter skolan. Mår inge bra idag. Skippar utgång idag och chillar hemma, vill må bra på fredag när jag åker hem! Då får jag ta igen det! Nu ska jag ta och se på andra avenyn, och äta kiwi. En tjej i affären kom fram och sa att det var bra för att hålla sig frisk. Får tro på det! :D

crappppy

Skrivet: 2010-02-09 Klockan: 22:20:10
bloglovin


Blogg.se är ju galet. Felsidor heeela tiden. Hallå. Fixa eller :(
I alla fall. Lär väl sova väldigt snart. Lektion tidigt imorgon! Vi hörs efter skolan. Puss!

Spring

Skrivet: 2010-02-09 Klockan: 19:17:53
bloglovin

 

Våren får ju mer än gärna komma NU!

now im losing my head, im telling you one thing

Skrivet: 2010-02-09 Klockan: 16:58:44
bloglovin

 



Hej bästa ni!
Är hemma från skolan nu. Hade gränssnittsdesign, så vi satt och skissa hemsidor i ett program. Helt okej kul! Nu ska jag fixa sallad och lax, är hungrig. Vi hörs sen! Puss!

Musictip

Skrivet: 2010-02-08 Klockan: 23:18:52
bloglovin


Rihanna är alltid bra :)

Städerska

Skrivet: 2010-02-08 Klockan: 19:03:33
bloglovin

Forever 21.com

Jag har blivit bra på att sätta ihop outfits haha. Det är min grej ? :D Hoppas ni gillar det i alla fall!

Idag har jag städat som tuuusaaan. Så himla duktig. Mer att göra, men det tänker jag inte göra idag. Har städat tillräckligt och fixat i ordning! Klappklapp* duktig sanna.

Inspiration

Skrivet: 2010-02-08 Klockan: 13:15:08
bloglovin



Lookbook.nu


Underbar inspiration. Så himla snyggt. !!!

F21

Skrivet: 2010-02-07 Klockan: 17:08:48
bloglovin

Våååår.  Forever21.com

 

På mtv går jambareklam. Jag HATAR den. Lureri. MEN. Dom har ett tingeling tema till mobilen. Det skulle passa min mobil perfekt. Ni vet, jag älskar tingeling. Har hur mycket saker som helst med Tinkerbellan. Men nej, blir inget. Jag skulle aldrig köpa nåt från skitJamba. Haha. Nu blir det spela spel med Cass, Leo och Sofie. Tjoppppp

Lookbook!

Skrivet: 2010-02-07 Klockan: 13:10:15
bloglovin





Inspiratiooon. Lookbook.nu

And if you're lucky then the god's a she

Skrivet: 2010-02-07 Klockan: 12:03:06
bloglovin

 

Söndag. En dag jag vanligtvis hatar. Men jag är ledig imorrn precis som förra veckan = en extra helgdag utan att känna att det är skola imorrn. Idag ska jag träffa Cassandra när hon slutat jobba, får väl se va vi hittar på! Nu ska jag gå och väcka Robin, IGEN. 3e gången. Lilla hjärtat alltså haha. Hörs sen! Puss!

Friendship

Skrivet: 2010-02-06 Klockan: 22:46:33
bloglovin


Om en vecka kommer jag hem älskling! :D

Jag har ont i magen. aj aj aj. Alltså, jag är nyttig alla dagar i veckan utom helgen. Så nu åt jag massa choklad. Inte bra. Får skylla mig själv. Funderar på sängen redan nu faktiskt. Har ändå ingenting att göra:p Har sett på melodifestivalen och det var väl rätt att dom 2 gick vidare. :) Vad tyckte ni? Jag är glad att Olas wannabesurf lockar är borta. Han va sötare nu, men ändå sötare med sitt långa. hihi.

Hörs imorrn ! PUSS!

Blommigt

Skrivet: 2010-02-06 Klockan: 14:44:36
bloglovin

 

Älskar väskan. Den måste man ju bara ha.. Hade en liknande som jag köpte secondhand, älskade den, men aa. Josefine hade visst sönder den hahahah. :D

I just want you close Where you can stay forever

Skrivet: 2010-02-06 Klockan: 11:55:58
bloglovin

God Morgon kära ni! Eller morgon. klockan är för fasiken 12. Med tanke på att jag somna vid 12 igår, har jag sovit typ 11 timmar. Jaja, det behövdes när jag gått upp tidigt flera dagar!
Idag händer inte mycket. Ska gå ut och gå, och ikväll se på Melodifestivalen. Jag är lite av en nörd. ;)

Jaja. hörs om ett tag. puss! ♥

Sommaroutfit

Skrivet: 2010-02-05 Klockan: 16:51:43
bloglovin

Kläder och accessoarer från Bikbok, skor från Vagabond.

Sommar, ja tack!

 

Ni är många som vill bli Dagens blogg, så ha tålamod, ni får bli det men det tar lite tid :)

Sunshine

Skrivet: 2010-02-05 Klockan: 14:22:25
bloglovin

Idag sken solen massa. Vi började längta efter våren när man kan sitta ute i solen och inte ens frysa. Helt underbart. Och att vi skulle få slippa vinterstövlarna, och gå i blommiga vårskor. åååh.  Härligt eller hur?

Tack för alla söta kommentarer jag får, och att ni gilla min nya design. Hihi ♥

Done.

Skrivet: 2010-02-04 Klockan: 17:01:25
bloglovin
OKEJ. klar. för nu! Jäklar va det krånglade. Men det ska det väl alltid göra.. Tryck F5 för att uppdatera!

Bloggdesignar

Skrivet: 2010-02-04 Klockan: 11:37:42
bloglovin
Jag håller på att designa om min blogg. Den här känns inte riktigt jag. Tror det blir klart idag så jag lägger upp det sen:D Skriver sen också, nu ska jag fortsätta. puss!

Sleepy

Skrivet: 2010-02-03 Klockan: 18:04:52
bloglovin

Bad hairday = fläta

 

Seg dag. Är helt sleepy. Uppgiften i skolan tog 30minuter och vi hade 2 timmar på oss. det betydde att vi slöa och spelade spel i 1,5h. Läraren vägra ju att börja diskutera tidigare än efter 2 timmar:P haha. Efter skolan drog jag ner till busstation och mötte upp min älskling som kom hem. ääääntligen<3 hihi! Vi drog till willys och handla lite, där en av dom som jobbade där sa att jag hade jättefint hår. Blir alltid så glad om någon säger det! :D Speciellt nån man inte känner sådär som vågar gå fram och säga :) I alla fall. Så har varit med Robin en stund och därav lite sen update! Nu ska jag äta lite, är döhungrig. Hörs sen darlings !

Puss!

viiiidrigt

Skrivet: 2010-02-02 Klockan: 16:08:33
bloglovin

Alltså. Köper ett marsvin på blocket, som familjen inte har en aning om att det ska ätas upp och sen visas det på tv. Seriöst. jag kunde inte ens kolla klart på klippet, det var sååååååååå vidrigt. Tänk om jag ville sälja mitt husdjur för att jag inte har tid och tror att det ska få det bättre, så steker någon det till middag. Aee fyfan.

Jag skulle mer än gärna vara vegetarian, men vissa saker är så gott. Det tycker säkert dom som äter marsvin att det är med, men åååh. Nae. Jag skulle inte kunna se ett djur och sen äta upp det. Hade jag haft grisar och kelat med hade jag inte kunnat äta gris heller. DJUR ♥

Mr. Perfect don´t exist my little friend

Skrivet: 2010-02-02 Klockan: 15:47:57
bloglovin


Hahah okej??!!!



Hej hej hej kära ni! Hur mår ni denna tisdag? Jag mår helt okej. Trodde jag började bli sjuk men det känns lite bättre idag. Sitter och äter kiwi. Jag har ett beroende av dom. Äter hur många som helst. Haha. Nu ska jag ta och spela sims.. :D Imorgon kommer Robin hem och då äre slutsimsat hahaha. Pusssss!

Miss Lady Gaga

Skrivet: 2010-02-01 Klockan: 18:29:23
bloglovin

WHats up with the hair ?? Haha. Peruken eller? Med tanke på att i uppträdandet är det inte gult längre:D Hittade ingen bra bild eller video på när hon sjöng pokerface. Älskade make upen. Hon e för jävla bra alltså.  ♥

AjKeA

Skrivet: 2010-02-01 Klockan: 15:52:25
bloglovin

Hey readers!

Såg på tv4 imorse. Nåt band från kalifornien va med. Dom berätta att dom gillade IKEA,men dom säger det ju så kul , AjKeA typ:D Och där har jag varit idag. Handlat 2 små bord att ha vid sängen, sänglampa och en förvaringsgrej till garderoben. Mycke bra! Nu ska jag gå och köpa grönsakisar och göra mat!

Puss!

SIMS 3

Skrivet: 2010-02-01 Klockan: 09:12:33
bloglovin







sims bildbomb:D Det här ska jag sysselsätta mig med ett tag innan jag ska ta tag i all städning. mjau!

Arkiv